INTERNATIONAL
COUNCIL OF
CERTIFICATION

Certification and Accreditation Institution

Rreth nesh

Rreth Nesh

Këshilli Internacional i Certifikimit   është një institucion ndërkombëtar në fushën e certifikimit të cilësisë.

Me 20 vjet përvojë në disa vende të botës, ai ofron një shërbim cilësor në përmirësimin e  standardteve dhe  normave ndërkombëtare  , duke lejuar kështu heqjen e pengesave dhe  barrierave në tregtinë internacionale.

Në vendet ku  ICC zgjeron veprimtarinë e saj, bën marrëveshje bashkëpunimi me institucionet lokale dhe qëndrore për të përmirësuar legjislacionin në fuqi   dhe  për të rritur standardet dhe normat e cilësisë.

Shërbimet tona u drejtohen kompanive të   prodhimit, tregtisë, të sektorëve të ndryshëm, institucioneve dhe grupeve të interesit.

Çertifikatat tona me standardet ISO dhe standardet ICC na lejojnë të vlerësojmë kompanitë dhe t’i përgatisim ato për tregjet ndërkombëtare.

Mund të përmendim disa standarde ISO - ICC :

Duke pasur mbështetje të fortë nga partnerët tanë evropianë dhe kombëtar, ne ofrojmë shërbimet tona me çmime konkurruese duke ndihmuar kompanitë tuaja.

Jemi në dispozicion në çdo moment për identifikimin e normave ISO-ICC më të përshtatshme për biznesin tuaj.

Certifikoni kompaninë tuaj sot!

ICC është në shërbimin tuaj për të gjetur Certifikimin më të mirë për Kompaninë ose për Prodhimin që ju kryeni.

Certifikimi nga ICC është shumë e vlerësuar në tenderat publik.

Kompani të Certifikuara

Liderë globalë në sigurimin e cilësisë, duke siguruar standarde ndërkombëtare dhe përsosmëri në të gjitha industritë dhe organizatat.

ICC ka certifikuar fabrika dhe kompani në: ITALI – AUSTRI – KOSOVË – SHQIPËRI – MAQEDONI – SPANJË – TURQI dhe INDI.