INTERNATIONAL
COUNCIL OF
CERTIFICATION

Certification and Accreditation Institution

Kontakte

KONTAKTE

Ne do të donim të dëgjonim nga ju.
Mos ngurroni të kontaktoni duke përdorur detajet e mëposhtme.

Kontaktoni në numrat tanë të telefonit

Na gjeni ne Whatsapp, Viber dhe rrjete te tjera sociale

Na vizitoni

Adresa:

ICC INTERNATIONAL COUNCIL OF CERTIFICATION
Blue Star Commercial Center, Skenderbej Str.
Durrës - Albania
Nipt L 91 7075 05 K