INTERNATIONAL
COUNCIL OF
CERTIFICATION

Certification and Accreditation Institution

ICC 5 STAR HOTELS

Këshilli Internacional i Certertifikimit ofron shërbimin e klasifikimit dhe certifikimit 5 Yje për Hotele, Resorte, Qendra Kujdesi, SPA, B & B, Vëndpushime, të vlefshme dhe të njohura në Bashkimin Evropian si në të gjitha vendet e tjera që marrin pjesë në iniciativën ICC 5 STAR HOTELS.

Këshilli Internacional i Certertifikimit ofron shërbimin e klasifikimit dhe certifikimit 5 Yje për Hotele, Resorte, Qendra Kujdesi, SPA, B & B, Vëndpushime, të vlefshme dhe të njohura në Bashkimin Evropian si në të gjitha vendet e tjera që marrin pjesë në iniciativën ICC 5 STAR HOTELS.

Me direktivën e re 2015-2020 ICC promovon dhe mbështet të gjithë ata që janë të interesuar në certifikimin dhe njohjen e YJEVE në aktivitetet e tyre, duke ndjekur udhëzimet më të fundit të vlefshme në Evropë.

Ekspertët tanë ndërkombëtarë do t’ju ndihmojnë në kërkesën tuaj për të fituar Yjet që dëshironi, me këshilla ad-hoc për të siguruar që hoteli juaj të përmbushë të gjitha kriteret që kërkohen për finalizimin e procesit.

Një komision specifik do të kryejë inspektimet e nevojshme, kontrollet dhe vlerësimet e shërbimeve, dhe do të udhëheqë klientin gjatë gjithë procedurës.

Sot, turizmi është një nga nxitësit kryesorë ekonomikë me rritje eksponenciale nga viti në vit. Në kërkimin e një akomodimi të rehatshëm dhe të sigurt turistët shikojnë Yjet e një hoteli hipotetik ose B&B, sepse të gjithë duan të bëjnë pushime në siguri pa surpriza të papritura për pastrimin, pishinën që nuk funksionon ose mungesën e parkimit privat për makina.

Duke qenë një strukturë e Wellness ose hotel me Yje të njohur mund të jetë një kartë e shkëlqyer e biznesit tashmë në web motorët e kërkimit, Yjet tashmë do t’ju japin zë duke informuar shpejt konsumatorin për nivelet e rehatisë dhe cilësisë së garantuar.

Klasifikimi ICC 5 STAR HOTELS ju lejon të respektoni dhe të përmbushni ligjet kombëtare në fuqi.